Mark - tamplarie lemn Targu Mures

Ferestre Premium Lemn MÁRK

Ferestrele Premium Lemn MÁRK

Nestemata familiei noastre de ferestre: alcătuirea din lemn combinat cu tehnologie de ultimă generaţie, capacitatea excepţională de izolare termică şi fonică, calitatea ridicată precum şi eleganţa formelor şi a culorilor definesc ferestrele noastre Premium Lemn.

Cu ajutorul lor puteţi crea căminul familiei plin de siguranţă, armonie şi eleganţă.

fereastra termopan lemn

Ferestre Premium Lemn MÁRK

Folosind un lemn stratificat de calitate excepţională veţi crea armonia interioară a spaţiului de locuit cu un design plăcut. Căldura ce survine din lemn, nobleţea lemnului vă vor face să vă simţiţi plăcut şi în siguranţă

Comfortul ridicat vă este asigurat de sticla termoizolantă, de capacitatea de izolare a ansamblului, de închiderea fină şi precisă precum şi de garniturile spumante cu durată lungă de viaţă, care vă asigură o funcţionare silenţioasă şi excepţională a ferestrelor noastre.

fereastra termopan lemn stratificat

Suprafeţele de lemn prelucrate şi finisate la calitate ridicată trezesc fineţea şi naturaleţea pielii la atingerea lemnului. Finisajul UV rezistent aplicat, profilul de evacuare a apei pluviale, precum şi cel apărător aripă vă asigură durata de viaţă extrem de lungă a întregului produs, fără ca acesta să necesite costuri de întreţinere.

Siguranţa ridicată şi exploatarea uşoară fac ferestrele Premium Lemn să fie irezistibile şi dorite de dumneavoastră

    Haideţi să ne întâlnim!

    Vă punem la dispoziţie:

    Date de contact MÁRK: